soulbeauty

Vårfräsch hud

Kategori: Allmänt

Nu är huden grå, trist och torr. Den behöver en ordentlig scrub (peeling) och en härlig fet creme för att få tillbaka sin lyster. Efter det kan man även använda någon brun utan sol produkt, så känner man sig ännu fräshare.
Mina favoriter är body scrub (215:-) och body butter (165:-) från body shop. Finns i massor av härliga dofter.

Våga vara vacker del 2

Kategori: Inre skönhet

Vi måsta göra en inventering på oss själva och lära oss att framhäva det vi är nöjda med. Tycker du inte om din näsa? Lär dig då att framhäva dina ögon på det mest fördelaktiga sättet för just dig. Nästa gång tanken om näsan dyker upp tänker du - Okey men jag har otroligt vackra ögon, vilket gör att ingen ser min näsa utan bara mina ögon. Tycker du inte om din rumpa? Lär dig att hitta en byxmodell som ger den mest fördel. Så lurar du både dina egna och betraktarens ögon och du kan faktiskt tycka att den är okey att börja tänka mer positiva tankar om den. Tycker du att din att dina bröst är för hängiga? Skaffa en pushup BH och visa klyftan och gör dina bröst till en detalj som hamnar på plus sidan istället för minussidan. Nu kan du istället sända positiva tankar till dina bröst. När du väljer att se det positiva istället för det negativa du koncentrerat dig på , så upptäcker du efter ett tag att det negativa inte upplevs lika ”fult” längre. Utan att du faktiskt kan se på dig själv med mer ”snälla” ögon. Du har blivit vackrare i dina egna ögon och det blir roligare att leva med dig själv. Detta ger också resultat i hur vi ser på vår omvärld, när vi börjar tycka bättre om oss själva så ser vi även på andra med större tolerans, när vi ser skönheten i oss själva blir det också lättare att se den i andra. Vi behöver inte längre klanka ned på andra för att lyfta oss själva. Är det så att du vill göra det allra bästa av ditt utseende så lär dig knepen som makeupartister, frisörer och stylister använder för att lura ögat. Iaktta kvinnor som du tycker är vackra du kommer säkert att upptäcka att de du tycker är vackra och sexiga har en annan hållning, de tycker helt enkelt själva att de är vackra och sexiga. Härma dessa kvinnors rörelser för att se hur de får dig att känna dig. Dom kanske inte är vackra i ordets rätta bemärkelse, men de beter sig som om de vore det. Vilket gör att de blir vackra i betraktarens ögon. Tala aldrig negativt om dig själv och din kropp inför dig själv eller inför andra, kom ihåg att istället byt ut det negativa och fokusera på det positiva. Men klanka inte ned på dig själv om det i början dyker upp något negativt ord, utan bara ändra till något positivt. Förändringar tar tid. Ge inte upp!

 

Välkomna all sorts skönhet i ditt liv. Titta över dina kläder, är de välskötta och i bra skick eller är de nötta, urtvättade och noppiga. Titta i din handväska, ligger allt i en enda röra eller har du ordning och reda även där. Välkomna din egen skönhet. Alla har vi tillfällen i livet som får oss att känna oss vackra. För en del är det efter ett hårt träningspass, för en del efter fantastiskt sex. För andra är det när vi får möjlighet att umgås med de vi älskar. Börja lägga märke till dessa tillfällen och gör de till fler. Träna upp din förmåga att som kan hjälpa dig att uppleva skönhet, både inom dig och i din omvärld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandlingar

Kategori: Allmänt

Det är så viktigt att unna sig att gå på behandlingar ibland. Vad jag verkligen rekommenderar så är det hawaiiansk massage (lomi, lomi) Det är så mycket mer än en massage, det är verkligen en helhets upplevelse. Jag upplever det att man får samma känsla som man får efter en meditation eller ett yoga pass.
Kan varmt rekommenderas.