soulbeauty

Till 2013

Kategori: Allmänt

Jag vill tacka dig 2013 för att du gett mig tid till att fundera över vart jag är och vart jag är på väg. Tack för att jag om än möjligt lärt mig uppskatta mina närmaste ännu mer. Tack för att vi fått vara friska!
Tack för alla insikter du lärt mig under året. Tack för att du lärt mig att komma ännu närmare min egna kärna. Tack för alla glada skratt och roliga stunder.
Du har varit tuff och jag tar med glädje nu första steget mot 2014 och önskar att det blir ett år då alla vågar följa sina drömmar.
 

Ljuset tillbaka

Kategori: Allmänt

Äntligen en riktigt solig dag, hur det kan vara sån skillnad på ljuset. Tycker det har varit för många dagar som det inte ens har blivit ljust på nu. Så idag blev det en skön skogspromenad och inspiration till en solig tavla :)
 

Att misslyckas

Kategori: Allmänt

Många har drömmar men få vågar förverkliga dem. För att man helt enkelt är så rädd för att misslyckas. Men vad är ett misslyckande? Är det att haft en dröm som man inte vågat förverkliga? Eller är det att ha vågat prova att förverkliga sin dröm, inte lyckats men lärt sig något på vägen?
Varför är vi alltid så rädda? 
Vad kan du göra idag för att ta ett steg mot att förverkliga dina drömmar? Skit i vad alla andra tycker o tänker. Våga gå utanför din egna bekvämlighetzon, låt ditt hjärta få sjunga!!!