soulbeauty

Odla tacksamhet, skörda lycka

Kategori: Allmänt

Jag tror stenhårt på för att få det vi vill i vårt liv, så måste vi först vara tacksamma för det vi har. Vi har så otroligt mycket att vara tacksamma för men som vi tar för givet.
Bara att vi vaknar upp på morgonen, att vi haft en säng att sova i. Att vi har rinnande vatten när vi ska duscha. Att vi har frukost i kylskåpet, att vi har ett boende, familj och vänner. Gå igenom din dag med tacksamhetens ögon, så ska du vad otroligt mycket du har att vara tacksam för !

Hinder

Kategori: Allmänt

Vad har du som hindrar dig från att leva fullt ut? Är det ett jobb som du vantrivs på, någon som du är osams med? Eller har du tankar om dig själv som hindrar dig att leva din egna sanning.
Om du har nåt i ditt liv som stjäl massor av din energi, fundera över vilka fördelar du har av att det fortfarande finns i ditt liv. För om det inte skulle ge dig några fördelar så skulle du inte behålla det, eller hur?
Fundera sedan över vad du faktiskt skulle tjäna på att låta detta försvinna ut ur ditt liv?
Och som vanligt skriv ned, det är så mycket lättare att se allt klart när man har det svart på vitt. Våga vara ärlig mot dig själv!

Blå himmel

Kategori: Allmänt

Vilken skillnad det gör att få vakna upp till sol o blå himmel!!! Men nu är jag så fruktansvärt less på vintern. Våren vart är du???