soulbeauty

Giftfritt

Kategori: Allmänt

Jag känner mer och mer för att leva så giftfritt som möjligt för mig själv och min familj. Jag vill också bidra till att vara så snäll det bara går mot vår planet, som våra barn och barnbarn ska ärva av oss.
Om alla bara gjorde små förändringar så skulle det göra så mycket.
Idag har så mycket av den ekologiska marknaden förändrats och förbättrats. Kläder tillexempel har ju inte funnits ett särskilt roligt utbud men nu blir det bättre och bättre. Lägger in lite bilder här så får ni se lite exempel på kläder i ekologisk bomull och hampa.
För mer info gå in på ekokäder.se så finns där många hemsidor att kika på :)

Färgernas

Kategori: Allmänt

Jag har snöat in på färger i mitt kreativa skapande, chakra färgerna. Gör tavlor ljushållare med chakra färgerna och läser även mycket om chakrana just nu.
Även i inredningstrenderna kommer mycket färger.
Jag har alltid älskat färger och tror att vi verkligen behöver omge oss med mycket olika färger för att må bra och få balans i livet.

oj oj oj

Kategori: Allmänt

Har det varit stiltje här på bloggen.... Jag har inte alls haft någon inspiration att skriva rakt ut i cyberrymden. Har haft stora förändringar kring mig och inom mig så jag har inte haft något att skriva om tycker jag. det som jag kanske skrivit om tidigare är inte lika intressant för mig längre och så vidare.
Också svårt att skriva när så få kommenterar, man har ingen aning vad som intresserar er eller inte. Men jag har ju sett att det finns några trogna som tittar in här fast jag inte skrivit så flitigt...
Men få se om jag hittar inspirationen igen och ni får gärna hjälpa mig genom att kommentera lite!!! Det är så mycket roligare att skriva då.
Hoppas att ni alla får en underbar fredag trots den envisa kylan.