soulbeauty

Vart går din energi idag?

Kategori: Inre skönhet

Till att känna dig ful- för att du jämför dig med alla modeller ELLER känner du att du duger som du är och att du gör det bästa av det du har?
 
Äter du saker som ger dig skuldkänslor-för att du borde ju hålla igen och gå ner dom där kilona och se ut som dom som tränar jättemycket eller är smala i sin läggning ELLER äter du det din kropp mår bra av och behöver?
 
Gör du det du vill idag som tillexempel gå i pyjamas o raggsockor o mysa- ELLER städar du, far runt i trädgården, går på middag hos svärmor? För vad skulle andra säga om du inte har det perfekt och uppfyller andras krav på dig?
 
Står du och letar i en överfull garderob och har inget att sätta på dig som känns bra för du har handlat sånt som ser snyggt ut på andra- ELLER har du koll på vad du känner dig bekväm i och som visar på dina fördelar, oavsett mode?
 
DU är värd att behålla din energi inom dig och inte ge bort den till annat och andra för att vara den UNDERBARA ENERGISKA, SKRATTANDE KVINNA som gör roliga saker och som är DU!!!!!
 

Former

Kategori: Inredning

Efter att ha jobbat med stilanalyser i MÅNGA år så ser jag ett stort samband mellan våra kroppstyper och hur vi inreder våra hem. Både när det gäller former och färger.
 
Den KLASSISKA kroppstypen är den som är rakast i sin benstruktur av alla kroppstyper. I hennes hem hittar vi oftast panelgardiner, mycket raka linjer, inget onödigt "fluff". Färgerna går gärna åt vitt, svart, beige, marinblått, vinrött.
 
Den NATURLIGT/SPORTIGA kroppstypen är också rak, men inte lika utmärkande som den klassiska. Här finner vi oftast inredning i naturmaterial, naturfärger såsom beige och andra mildare färger. Inredningen lutar år det "bekvämare" hållet. Inget gulligt lull lull här inte.
 
Den MJUKA/ROMANTISKA är den kurvigaste av kroppstyperna hon har inga panelgardiner, utan här är det rynkat som gäller. Mjuka material och färger. Rundade kanter. Tänk lite shabby chic
 
Så tänk på hur du själv inreder och kolla hemma hos dina vänner om deras inredning stämmer med deras kroppstyp.
 
Är det alltid bra att bara inreda efter sin kroppstyp. Jag skulle faktiskt säga nej. Om vi tar den romantiska som exempel. Så har de oftast en mjuk personlighet, detta tillsammans med att både inreda och klä sig i mjuka färger och ett mjukt hem. Hjälper inte alltid dom att bli så bestämda som man kan behöva vara i vissa situationer. Så är du romantisk och inreder efter det, så kan du behöva plocka in lite mer raka linjer och starkare färger för att hjälpa dig själv. Och tvärtom tar vi den klassiska så kan den behöva lite mer "mjukhet" i sitt hem för att få balans.
Nu är det ju så att oftast är vi ju inte bara en kroppstyp, utan vi är en blandning av två. Men vi har oftast en som är mer framträdande. Personligen så är jag en blandning mellan sportig och romantisk. Ni vet ju nu att jag har 2 hem och jag kan säga att jag har inrett mina hem olika. Ett är mer åt det romantiska, shabby chic hållet och det andra är mer färgstarkt och har rakare linjer. Jag kan säga att i det hemmet med rakare linjer och som är mer färgstarkt, får jag mer energi och uträttar mer.
Balans är ju det bästa och eftersom dom flesta bara har ett hem så gäller det ju att få balans i det. Både med färger och former.
Spännande är det! Låt ditt hem kännas välkomnande.
 
 

Bestäm dig för dina mål

Kategori: Allmänt