soulbeauty

KLÄ DIN SJÄL, INTUTION

Kategori: Allmänt, Klä din själ

Innan jag börjar att delge dig alla mina tips, som baseras på mina mer än 25 års erfarenheter som skönhetsstylist och sökare. Så vill jag att du börjar lyssna till din egen inre röst. Hittar just ditt Hjärtats väg. För det viktigaste är att du kan känna in vad som är rätt för just dig. Och då snackar jag inte om vad du tänker i ditt huvud, utan hur det känns inom dig. 
I all stress i den här världen som många lever i så glömmer vi bort att lyssna till vår inre röst. Att ta 5-10 minuter varje dag i tystnad med bara oss själva för att återta kontakten med vår inre röst vår inre känsla kring saker. 
 
Så mitt bästa tips till dig för att återta kontakten till din inre röst, som vet vad som är rätt eller fel för dig. Ta 5-10 minuter i tystnad med dig själv och försök att släppa dina tankar och bara fokusera på din andning och din känsla i ditt hjärta. Man behöver öva på detta. Det är inget "quick fix".
Känner du att du inte har möjlighet? Smit undan på toaletten och stäng dörren. 
 
Så när du läser mina tips, använd dem som inspiration. MEN känn in vad som är rätt för just dig!!!!!
 

HUR?

Kategori: Allmänt, Klä din själ

Hur kan  du använda dig av dina vardagsrutiner för att KLÄ DIN SJÄL?
 
FÄRGER:

Har du tänkt på hur du faller för vissa färger i perioder? Titta över vilket chakra som färgen representerar och läs på om detta så kommer du att se att många av de frågor du jobbar med i din personliga utveckling stämmer in på detta chakra.
 
SNITT OCH FORMER:

Du kan med hjälp av snitt och former på kläder hjälpa till att påverka dina egan former gentemot världen. Till exempel känner du dig sårbar så kan lite rakare former hjälpa dig
 
DOFTER:

Dofter påverkar oss mycket mer än vi tror, så doften på vad du använder i duschen, parfym och även doften på ditt sköljmedel påverkar din dag.
 
VISA DIN PERSONLIGHET:

Du kan med stilen på dina kläder uttrycka vem du är och vilka dina intressen är

SMYCKEN:

Använder du halvädelstenar så kan du använda dessa som påverkar dig där du är just nu i livet och vart du vill komma

SJÄLVFÖRTROENDE:

Att få känna sig så vacker som möjligt är alla kvinnors rättighet. Att veta vilka färger, former och vilken stil som framhäver dina egna färger och former på alla bästa sätt, kan hjälpa dig jättemycket och boosta ditt självförtroende.
 
Så att klä din själ, betyder att skaffa sig kunskap till allt detta som faktiskt kan påverka dig väldigt mycket tillsammans med all inspiration som du kan få på min hemsida:
 
Så följ den här bloggen och du kommer att inspireras till ATT KLÄ DIN SJÄL!
 

KLÄ DIN SJÄL

Kategori: Allmänt, Klä din själ

Mode för själen

 

Det här med kläder och mode är så otroligt mycket mer än att bara ha något att skyla och värma kroppen med. Efter att ha jobbat med mode och skönhet i hela mitt yrkesverksamma liv och haft ett brinnande intresse för att få en djupare förståelse för det. Så har jag verkligen insett att det här med kläder har en mycket, mycket djupare inverkan på oss än vi tänker på.

Vi har ju skönhetsaspekten av det hela att alla faktiskt är värda att få känna sig vackra. Och här finns ju kroppstyperna, färganalyser, stilrådgivning och makeuprådgivningar för att få hjälp. Att få känna sig vacker, att lära sig att framhäva sina positiva sidor kan verkligen boosta vårt självförtroende och får oss att sträcka på oss lite extra. Det här är verkligen inte att förakta även om det kan ses som ytligt av vissa. Men att få känna oss vackra ger oss glädje och glädje energin är den högsta. Så detta kan bara påverka oss positivt. 

Men det är så mycket mer. Snittet och formerna på kläderna och även frisyrerna påverkar oss så mycket mer än vi tror. Färgerna, smyckena, dofter på parfymer och andra produkter påverkar oss också.

 

Vi är ju alla individer och vi kan ta så otroligt mycket hjälp av våra vardagliga rutiner för att stärka oss själva och leva ännu närmare vår själ.

Det ger mig en sån glädje att få dela allt detta med dig.