soulbeauty

KLÄ DIN SJÄL

Kategori: Allmänt, Klä din själ

Mode för själen

 

Det här med kläder och mode är så otroligt mycket mer än att bara ha något att skyla och värma kroppen med. Efter att ha jobbat med mode och skönhet i hela mitt yrkesverksamma liv och haft ett brinnande intresse för att få en djupare förståelse för det. Så har jag verkligen insett att det här med kläder har en mycket, mycket djupare inverkan på oss än vi tänker på.

Vi har ju skönhetsaspekten av det hela att alla faktiskt är värda att få känna sig vackra. Och här finns ju kroppstyperna, färganalyser, stilrådgivning och makeuprådgivningar för att få hjälp. Att få känna sig vacker, att lära sig att framhäva sina positiva sidor kan verkligen boosta vårt självförtroende och får oss att sträcka på oss lite extra. Det här är verkligen inte att förakta även om det kan ses som ytligt av vissa. Men att få känna oss vackra ger oss glädje och glädje energin är den högsta. Så detta kan bara påverka oss positivt. 

Men det är så mycket mer. Snittet och formerna på kläderna och även frisyrerna påverkar oss så mycket mer än vi tror. Färgerna, smyckena, dofter på parfymer och andra produkter påverkar oss också.

 

Vi är ju alla individer och vi kan ta så otroligt mycket hjälp av våra vardagliga rutiner för att stärka oss själva och leva ännu närmare vår själ.

Det ger mig en sån glädje att få dela allt detta med dig.

 

 
Kommentera inlägget här: