Veckans Gudinnecoachning v.34

Allmänt / Permalink / 0
 

 

 

Var beredd på att det kan dyka upp känslor den här veckan som hör till gamla sår som behöver komma upp till ytan och läkas. Innan du går in för djupt i dem så kom ihåg att de bara kommer för att du ska få en chans att läka dem. Så acceptera dem och kom ihåg att andas djupt så ska du se att de försvinner lika fort som dom kom.

Var öppen för att överflöd dyker upp för dig som hjälp till din livsuppgift, ha en djup kontakt med ditt inre så att du ser när det dyker upp. Så ge dig själv tid för meditation den här veckan, men kom också ihåg att ta korta pauser från all röra runt dig när du bara tar några djupa andetag och hittar tillbaka till fokuset för dig själv.

Veckans Gudinna:

Artemis

Jaktens och skogens Gudinna. En kraftfull Gudinna som spenderade mycket tid i skogen. Hennes favoritdjur och ledsagare är kronhjorten. Hon vill påminna oss att sprida ljus och kärlek blir svårt om vi jobbar med oro och spändhet, en påminnelse för er som kanske är egna företagare som oroar er för ekonomin. Eller ni som jobbar på ett jobb som inte känns som er rätta plats men gör det ändå för att ni är rädda för att förändra. Hon säger: Du är trygg och andligt beskyddad så slappna av och sprid din kärlek från ett glatt och tryggt hjärta. Det är det som aktiverar att du kan vara i din fulla kraft.

Till top