Gudinnecoachning för v.28

Allmänt / Permalink / 0
 

Mycket starka energier omkring oss och mitt i detta har du en önskan om att få uttrycka dig själv för världen. Vem du är, vem du kom hit för att vara. Det är alltid inte så lätt och självklart att leva och uttrycka sitt riktiga jag. Man hamnar lätt i det som man tror man behöver vara och leva upp till. Så ta dig tid i denna vecka att stanna upp och lyssna in din själ. Vad gör dig glad, vad får dig att må bra?
Kom ihåg att vi hela tiden är vägledda i livet. Men det gäller att vara uppmärksam. Är det så att vi hör talas om en särskild bok flera gånger under en kort tid, då kanske det är just den boken vi behöver läsa just nu. Det behöver inte vara konstigare eller mer mystiskt än så. Men det är lika lätt att missa vägledningen om vi inte har fokus på annat än omvärlden. Så var uppmärksam på vad du får för vägledning den här veckan. Vifta inte bort det som du ser och hör.

Så skicka healing och positiva tankar till ditt halschakra den här veckan. Detta chakra står för bland annat kommunikation och tänk på att det är väldigt stor vikt vid att lyssna i en kommunikation, så lyssna in den här veckan och se vilken fantastisk vägledning du får om du bara ger dig tid till att ta emot. Sätt på dig halsbandet med turkoser eller knyt på dig en turkos/ blå sjal och ge energi till ditt halschakra. Har du turen att vara vid ett turkost hav så var säker att du doppar dig ända upp till och med halsen.

Veckans Gudinna är Kuan Yin som vill påminna oss att vara sanna och varsamma mot oss själva. Och att hålla oss till positiva tankar om oss själva.

Till top